02.01.2018

Žmolky nie sú trendy. Ako sa ich vyvarovať?

Technológie

Bavlnené mikiny, svetríky, nohavice či sukne obľubuje každý člen rodiny najmä teraz, v studených mesiacoch. Mnohé ženy nedajú dopustiť na teplé úpletové šaty či vlnené kabáty; práve pleteniny však majú sklon k žmolkovaniu a vyžadujú špeciálnu starostlivosť. Vkladať svetre do chladničky či používať žiletku nie je jediný spôsob, ako nepríjemným žmolkom zabrániť.

Namiesto toho, aby ste stále mechanicky odstraňovali žmolky či nahrádzali poškodené oblečenie novým, zvážte investíciu do spotrebičov s inovatívnymi technológiami. Kráľovský nadštandard nemusí automaticky znamenať nadštandardnú cenu.

Väčšiu tendenciu vytvárať žmolky majú umelé a nekvalitné materiály, no ani kúpou oblečenia z kvalitného materiálu žmolkom nezabránite. Tie totiž vznikajú aj trením – stačí, ak sa vám kabelka celý deň obtiera o obľúbený kabát či sukňu. Najčastejšie sú však žmolky spôsobené nevhodným a nešetrným praním; neželaným výsledkom je, že aj nedávno kúpené oblečenie vyzerá ako staré.

Práčky s technológiou SensiCare prispôsobia program aktuálnej náplni, čím zabránia zbytočne dlhému praniu oblečenia. Ešte vyšším levelom v správnej starostlivosti o bielizeň je technológia UltraCare®. Tá predĺži životnosť odevov tým, že zmieša prací prostriedok a aviváž s vodou skôr, než sa dostanú do bubna k bielizni. Výsledkom je rýchlo a dôkladne vypraná bielizeň a dokonale zachovaná hebkosť a štruktúra. Pre dobrý pocit, že aj svojmu oblečeniu doprajete starostlivosť na mieru netreba veľa – vďaka výberu rôznych funkcií rýchlo zistíte, ako svoje kúsky rozmaznávať.

Dokonale vyvážená kombinácia moderného vzhľadu, výkonných funkcií a nežnej starostlivosti dopraje vášmu oblečeniu to, čo si zaslúži. So spotrebičmi z radu PerfectCare je pranie šetrné, vďaka čomu sa budete dlhšie tešiť z obľúbených kúskov vo vašom šatníku. Žiarivé farby nevyblednú, svetre nestratia tvar a odevy si zachovajú hebkosť.



Zdroj: Electrolux.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore