18.01.2018

ASUS Republic of Gamers odhalil na výstave CES 2018 najnovšie herné novinky

Novinky

Spoločnosť ASUS Republic of Gamers (ROG) predstavila na veľtrhu CES® 2018 najnovšie vybavenie pre hráčov. Medzi novinkami je herný notebook ROG Strix SKT T1 Hero Edition, stolný počítač ROG Strix GL12, mechanická klávesnica ROG Strix Flare a príslušenstvo ROG Aura Terminal, ROG Spotlight a Bezel-free Kit. Nové portfólio ROG produktov umožňuje hráčom vytvoriť si ideálny herný stroj a vychutnať si intenzívnejšie zážitky z hrania.

ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SKT T1 Hero Edition je limitovaná edícia herného notebooku, ktorá vznikla v spolupráci so špičkovým eSports tímom SK telecom T1. Súčasťou balenia sú zberateľské predmety s tematikou ROG-SK telecom T1, ako je dres, podložka pod myš a plagáty Fakera, najvplyvnejšieho hráča League of Legends a tímu SK telecom T1. Notebook obsahuje logá tímu SK telecom T1 a ROG s ostrými, rovnými záhybmi a unikátnym označením. V pravej spodnej časti klávesnice sa nachádza Fakerov podpis.
ROG Strix SKT T1 Hero Edition je navrhnutý na hranie tzv. MOBA hier (multiplayer online battle arena). Poháňa ho procesor Intel® Core™ i7 a grafická karta NVIDIA® GeForce® GTX 1060. Jeho 120Hz displej s kvalitou IPS panelu pokrýva 100 % farebného priestoru sRGB a podsvietená klávesnica má špeciálne označené QWER klávesy, technológiu N-key rollover, ktorá zabezpečuje správne zaznamenanie každého stlačenia a životnosť na úrovni 20 miliónov stlačení.



Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ROG Strix SKT T1 Hero Edition




Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ROG Strix GL12

ROG Strix GL12

ROG Strix GL12 je stolný počítač, ktorý bol navrhnutý pre maximálny výkon. Je poháňaný od výroby pretaktovaným procesorom 8. generácie Intel Core i7 (až do 4,8GHz so 6 jadrami) a grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GTX 1080. Počítač ponúka aj rozšíriteľnú šachtu pre rýchlu výmenu SSD úložiska.
ROG Strix GL12 má nekonvenčný dizajn s agresívnymi podsvietenými „rezmi“ na prednej strane šasi, priehľadným bočným panelom a prispôsobiteľným osvetlením Aura Sync. Toto osvetlenie bude súčasťou každého budúceho ROG notebooku a počítača a umožní hráčom synchronizovať svetelné efekty naprieč klávesnicou, myšou, slúchadlami a ďalším príslušenstvom.

ROG G703

ROG G703 je prvý herný notebook na svete so 144 Hz displejom s uhlopriečkou 17,3 palcov. Displej ponúka rozlíšenie Full HD, široké pozorovacie uhly a podporu technológie NVIDIA® G-SYNC™. Notebook poháňa od výroby pretaktovaný procesor Intel® Core™ i7-7820HK, ktorý dosahuje rýchlosti až do 4,3 GHz a grafická karta NVIDIA GeForce® GTX 1080 s maximálnym taktom 1974MHz.
Vysoká obnovovacia frekvencia displeja zabezpečuje plynulosť a odozvu, ktorú vyžadujú špičkoví profesionálni eSports hráči a herní nadšenci. ROG preto vytvoril aj notebook ROG Strix Scar Edition vo verzii so 144 Hz panelom a grafickou kartou GTX 1070.
ROG G703 ponúka inovatívny chladiaci systém Anti-Dust Cooling (ADC), ktorý odstraňuje škodlivé častice a prach dvomi samostatnými tunelmi. Zlepšuje tak rozptyl tepla, zvyšuje stabilitu systému a jeho životnosť. Tento chladiaci systém bude dostupný aj vo všetkých ROG notebookoch ďalšej generácie.
ROG G703 tiež obsahuje zabudovaný prijímač Xbox® Wireless pre bezdrôtové pripojenie obľúbeného Xbox príslušenstva
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt asus ROG G703


Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt asus ROG Strix Flare

ROG Strix Flare

ROG Strix Flare je RGB podsvietená mechanická klávesnica s prémiovým spracovaním, výbornou ergonómiou a vysokou mierou prispôsobenia. Využíva svetoznáme spínače Cherry MX.

ROG Aura Terminal

ROG Aura Terminal je RGB ovládač pre synchronizáciu osvetlenia. Jeho LED pásy automaticky ladia s farbami, ktoré sú zobrazené po bokoch monitora.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt asus ROG Aura Terminal
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt asus Bezel-free Kit

Bezel-free Kit

Bezel-free Kit je príslušenstvo, ktoré umožňuje hráčom minimalizovať rámiky pri pripojení viacerých monitorov vedľa seba. Vytvára tak efekt jedného obrovského displeja.

ROG Spotlight

ROG Spotlight je príslušenstvo, ktoré zobrazuje logo ROG na stene alebo inom povrchu.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt asus ROG Spotlight



Zdroj: Tlačová správa Asus

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore