02.08.2016

Nie je vysávač ako vysávač

Životný štýl Rady a tipy

Tlačová správa spoločnosti Electrolux

Vysávanie patrí k činnostiam, ktoré musíme opakovať každý týždeň, ak máme deti alebo domáce zvieratá, aj častejšie. Viete ako si nájsť vysávač, ktorý bude presne podľa vašich predstáv a potrieb? Nemusíte obehnúť všetky nákupné centrá, poradíme vám.

Vysajte špinu aj hluk

Máte malé dieťa? Čistota podlahy je pre vás dôležitá. Ak nechcete, aby všetok prach zostal na rukách alebo oblečení vášho malého lezúňa, vysávajte. Niektoré deti sú veľmi citlivé na zvuky a ľahko ich zobudí aj buchnutie dvier. Electrolux preto vyvinul najtichší vysávač na sveteUltraSilencer ZEN, pri ktorom môže vaša ratolesť pokojne spať a vďaka jeho výkonu si môžete byť istí čistotou vášho domova.

Milujeme zvieratá, ale…

Každý majiteľ domáceho miláčika vám povie, že by toho svojho za nič nevymenil. Čo však dokáže poriadne znepríjemniť život v domácnosti so psom alebo mačkou sú chlpy. V boji s nimi vám pomôže hubica AeroPro™ Miniturbo vysávača Electrolux Ufanimal.  Jeho rotujúca kefa odstráni nepoddajný vlas z koberca, látky, alebo podlahy, vďaka čomu bude váš domov opäť bez chlpov.

Majte ho vždy poruke

Stále niečo “kuchtíte” a striedajú sa u vás návštevy ako na bežiacom páse? Potom máte určite domov plný omrviniek a malých smetí. Nevyťahujte veľký vysávač a zaobstarajte si praktický a bezkáblový vysávač Ergorapido. Tieto vysávače majú, navyše, odnímateľnú ručnú jednotku, s ktorou v priebehu okamihu povysávate stôl, gauč alebo kút v kuchyni.


Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore