19.03.2018

Tefal garantuje opraviteľnosť produktov na 10 rokov

Novinky

Spoločnosť Tefal sa zaviazala k tomu, že bude schopná po dobu 10 rokov opraviť väčšinu svojich produktov. Dôvodom je hlavne boj proti znečisťovaniu životného prostredia a proti produkcii zbytočných odpadov.

Čo znamená opraviteľnosť produktov po dobu 10 rokov?

Tefal je na vašej strane!

Produkty sú navrhnuté tak aby išli jednoducho opraviť a ekologicky zlikvidovať. Obrovské množstvo dielov je uskladnené v skladoch po celom svete. 

10 rokov

Tefal sa zaviazala držať skladom po dobu 10 rokov všetky náhradné diely pre väčšinu produktov vyrobených *. Všetky produkty na ktoré táto garancia platí nájdete v našom eshope označené týmto logom →


5.7 mil. náhradných dielov skladom

Pre zaistenie okamžitej dostupnosti náhradných dielov aj u produktov, ktoré sa už nepredávajú bola polovica skladov vyhradená pre diely k produktom, ktoré sa už nevyrábajú.



Náklady na opravu sú často lacnejšie ako výmena výrobku. To najmä v dôsledku zníženia cien náhradných dielov (30% v priemere od roku 2012). Oprava nemení žiadnym spôsobom kvalitu výrobku, a obmedzuje vplyv odpadu na životné prostredie.

* Viac ako 95% produktov Groupe SEB predávaných v Európe v roku 2016 je opraviteľných (22% z nich, vyžaduje maximálne jednu alebo dve častí, ktoré sú k dispozícii za "rozumné" náklady, aby bolo možné produkt lacno opraviť).

Tefal je vám vždy na blízku!

Najlepší servis pre vaše produkty je poskytovaný odborníkmi vyškolenými Tefal, ktorí budú vždy hľadať riešenie ako predĺžiť dobu používania výrobku. Dnes, viac ako 6500 autorizovaných profesionálnych servisov pracuje pre vás, aby zabezpečili opraviteľnosť produktov po celom svete, bez ohľadu na krajinu nákupu alebo používania.




Je ľahké to opraviť

Pri krátkej návšteve autorizovaného servisu môže byť chybná časť vášho produktu Tefal rýchlo vymenená.
To pomáha zaručiť opravu výrobku po záručnej dobe a po mnoho rokov.


Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore