13.04.2018

Oblečenie na každý deň, vyprané so starostlivosťou

Novinky

Rozmaznávajte svoju bielizeň v práčkach nového radu Electrolux PerfectCare. Electrolux prináša zážitok v starostlivosti o rôzne druhy textílií. Rad práčok Electrolux PerfectCare zaisťuje, že oblečenie bude aj naďalej vyzerať čo najlepšie, a je jedno, či ide o denim, vlnu, outdoorové oblečenie alebo dokonca extrémne citlivé tkaniny ako je hodváb. Electrolux PerfectCare poskytuje vždy dokonalú starostlivosť o bielizeň. Žiarivé farby bez blednutia, svetre, ktoré si držia tvar, a jemná bielizeň, ktorá stále vyzerá ako v deň, kedy ste ju kúpili.

Správna a šetrná starostlivosť je kľúčom k predĺženiu životnosti vášho obľúbeného oblečenia. Preto vám práčky z radu PerfectCare ponúkajú viac ako iba čistú bielizeň – umožnia vám, aby sa o vaše, aj oblečenie celej vašej rodiny postarali vyspelé technológie nového radu práčok Electrolux PerfectCare 600, 700 a 800.

SensiCare: každodenné pranie so silou antialergickej pary

Technológia SensiCare automaticky pre každú várku bielizne upraví čas, spotrebu vody a elektrickej energie. Vďaka tomu pracie cykly netrvajú zbytočne dlho a vaše oblečenie vydrží dlhšie svieže a v tej najlepšej forme. Antialergická para v kombinácii s vysoko účinným pracím programom umožňuje odstránenie baktérií a alergénov z odevov. Zaisťuje hygienické a zároveň jemné čistenie.

Modely práčok radu PerfectCare 600: EW6F328WC, EW6F328WUC, EW6F349SC, EW6F408WU, EW6F428BC, EW6F428WUC, EW6F429BC, EW6F448BUC

SteamCare: upravený vzhľad vždy po ruke

Technológia SteamCare umožňuje ukončiť každý prací cyklus pridaním pary, ktorá zabraňuje krčeniu. Dosiahnete tak hladkú bielizeň bez žehlenia. Okrem toho môžete využiť aj samostatné parné programy na rýchle osvieženie oblečenia bez toho, aby by ste ho museli prať. Navyše unikátna technológia FreshScent umožňuje osviežiť oblečenie pôsobením pary a parfumu, ktorý krásne prevonia vašu bielizeň.

 Modely práčok radu PerfectCare 700: EW7F348SC

UltraCare: každé vlákno oblečenia ošetrené a chránené

Nedokonale rozpustený prací prostriedok negatívne ovplyvňuje výsledky prania, zatiaľ čo nerovnomerné rozloženie aviváže zase môže vaše oblečenie poškodiť. Práčka s technológiou UltraCare zmieša prací prostriedok a aviváž s vodou ešte pred samotným kontaktom s bielizňou. Každé vlákno vášho odevu tak bude perfektne čisté, svieže a jemné pre dokonalý výsledok.

Modely práčok radu PerfectCare 800: EW8F228SC, EW8F328SC

Umocnite výkon svojho spotrebiča vďaka príslušenstvu PerfectCare

 Vhodne zvolené topánky, hodinky či kabelka dokážu vyladiť váš vzhľad k dokonalosti. Rovnako je to s príslušenstvom Electrolux, ktoré v kombinácii so spotrebičmi z radu PerfectCare dodá vášmu oblečeniu niečo navyše, aby ste mohli byť maximálne spokojný. Objavte ucelený systém starostlivosti o bielizeň.

  • FreshScent: Osviežte svoje odevy vôňou pary

Užívajte si pocit práve vypranej bielizne bez toho, aby by ste ju museli zdĺhavo prať. Unikátna technológia FreshScent ako prvá na svete umožňuje osviežiť oblečenie pôsobením pary a parfumu namiesto klasického pracieho programu. Para v kombinácii s exkluzívnymi vôňami zaistí, že vaše oblečenie bude nielen skvele vyzerať, ale tiež krásne voňať. Parné programy sú navyše veľmi šetrné, a tak udržia bielizeň dlhšie ako novú a to bez nutnosti častého prania.

  • Vždy dostatok priestoru

Bojujete s nedostatkom miesta? Inštaláciou spotrebičov na seba ušetríte mnoho cenného priestoru. S montážnou sadou umiestnite práčku so sušičkou ľahko a bezpečne na seba bez toho, aby by ste potrebovali ďalšie úchytky alebo fixačné prostriedky. Okrem toho vám dômyselne zabudovaná zásuvka uľahčí manipuláciu s bielizňou. A navyše špeciálny podstavec pod práčku a sušičku vám uľahčí vkladanie a vykladanie bielizne.


Zdroj: Electrolux.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore