16.04.2018

Nová generácia vysávačov PURED9 kombinuje moderný dizajn, špičkový sací výkon a jednoduché ovládanie

Novinky

Electrolux práve uvádza na trh revolučný spotrebič v oblasti upratovania domácností. Vysávač PURED9 v sebe skrýva nielen jednoducho ovládateľného pomocníka, ktorý pri upratovaní splní každé vaše želanie, ale aj extrémne tichého spoločníka. Jeho technológie i dizajn boli zaslúžene ocenené iF Design Award 2018. V porovnaní s víťazom testu 2017, vysávačom UltraOne ZUOGREEN +, navyše prináša až o 30% energeticky vyšší účinok.

PURED9 s vami drží krok

Unikátna technológia UltraSilencer ™ vysávača PURED9 zaisťuje úplne minimálnu úroveň zvuku a pozoruhodne tichú prevádzku. Aerodynamický, hladký vnútorný profil hubice so systémom FlowMotion ™ Silent znižuje hlučnosť a zaručuje perfektné upratovanie. Vďaka optimálnej izolácii filtra a špeciálnej konštrukcii motora i hubica tak mení nepríjemný hlasný zvuk na ukľudňujúcu zvukovú kulisu.

Príslušenstvo AeroPro ™ 3v1 uľahčuje vysávanie ťažko dostupných miest, ako sú rohy, schody a priestory medzi jednotlivými kusmi nábytku. Digitálne užívateľské rozhranie umožňuje ľahko upravovať výkon. Funkcia AUTO ho však vie aj automaticky regulovať podľa rôznych typov podláh. Systém bol navrhnutý tak, aby výmena jednotlivých hubíc bola rýchla a nenáročná. Neexistuje tak žiadny povrch ani textúra, s ktorou by si
vysávač PURED9 neporadil.

"Keďže je upratovanie domácností každodennou súčasťou života väčšiny ľudí, snažili sme sa vytvoriť spotrebič, ktorý vyčistí všetky podlahy v domácnosti, bez toho aby sa užívateľ nadmerne namáhal," hovorí René Kubaník zo spoločnosti Electrolux a dodáva: "Vďaka funkcii AUTO, ktorá automaticky prispôsobuje úroveň výkonu typu podlahy a špeciálne navrhnutým zadným kolieskam XL easyRoll s guličkovými ložiskami, je upratovanie ešte jednoduchšie. "

Technológia FlowMotion ™ s predným osvetlením zaisťuje, že pohyb bude naozaj hladký a plynulý. Vďaka prednému osvetleniu navyše uvidíte nečistoty aj v tom najtmavšom kúte.

Kolieska Easy-Roll s guličkovými ložiskami predstavujú spôsob, ako sa pohybovať počas vysávania v dokonalej harmónii bez nepríjemných nárazov do okolitého nábytku. Sloboda pohybu je podporená 12 metrovým akčným rádiusom. Spotrebič tak nie je potrebné príliš často prepájať do inej zásuvky. Aby bolo ovládanie vysávača ešte jednoduchšie, je
PURED9 vybavený šikovným ovládaním priamo na rukoväti.


Zdroj: Electrolux.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore