17.05.2018

Doba LEDová končí. Začína doba OLEDová.

Televízory Novinky


Z Hollywoodu až k vám domov

Priali ste si niekedy vidieť okolitý svet očami filmového režiséra? Zamýšľali ste sa nad tým, ako vnímajú farebnosť sveta filmoví profesionáli? Čo keď vám povieme, že všetko je možné a stačí na to len málo - TV OLED Panasonic? Jedine tieto televízory sú používané a odporúčané hollywoodskymi tvorcami známych veľkofilmov.

Hollywood si už získali

Áno, hovoríme o OLED TV Panasonic, ktoré pomáhajú špičkám vo filmovom odbore. Počuli ste niekedy o spoločnostiach Technicolor a Deluxe? Sú to spoločnosti, ktoré sa zaoberajú obrazovým spracovaním filmov, ako sú úpravy farieb, vizuálne efekty či animácie a pomáhajú režisérom vierohodne zhmotniť ich vízie na obrazovkách televízorov a plátnach kín. A práve tieto spoločnosti patriace k absolútnej špičke filmovej branže používajú TV OLED Panasonic ako referenčné obrazovky.


Referencie až z Hollywoodu

"Čierna je čierna." - "Obraz je doslova krištáľovo čistý." - "Je to ako keby ste sa pozerali svojimi vlastnými očami do úplne iného sveta." To sú slová chvály z Hollywoodu na kvalitu TV OLED Panasonic. Kľúčom k úspechu je bezpochyby technológia OLED v kombinácii s revolučným obrazovým procesorom Panasonic HCX, ktorý sa stále zlepšuje, a to aj v spolupráci s hollywoodskymi štúdiami.




Čím sú OLED TV Panasonic výnimočné

Hollywoodski filmoví profesionáli sa vždy snažia dosiahnuť taký výsledok farebnosti, aby bol čo najbližšie zámeru a vízii režiséra. K tomu potrebujú referenčnú obrazovku, ktorá je dôležitou súčasťou ich práce, pretože dáva možnosť ukázať režisérom výslednú podobu diela. TV OLED Panasonic sú väčšie a podľa hollywoodskych expertov je obrazový rozdiel takmer neviditeľný. Vďaka TV OLED Panasonic sa vyriešilo veľa nepríjemností spojených s obrazovou kvalitou a vierohodnosťou farieb, s ktorými filmári zápasili vo svojej práci roky predtým.




Skvelá farba a živá dynamika

Vďaka novej generácii OLED panelov a technológii Dynamic LUT obsiahnutej vo vylepšenom procesore HCX vám Panasonic zaručuje farebnú presnosť zodpovedajúcu profesionálnym postprodukčným štúdiám. Nielenže bude čierna dokonalá, ale aj farebný rozsah jednej miliardy odtieňov vám garantuje ten najlepší obrazový zážitok v domácom prostredí. Detailné prekreslenie tmavých tieňov aj jasných svetelných efektov je mimoriadne presné. TV OLED Panasonic disponujú certifikáciami Ultra HD Premium a THX 4K a, samozrejme, podporujú viac formátov HDR.


Hollywood si už získali. Teraz je rad na vás!

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt tx-65fz800e new
Panasonic 
TX-65FZ950E
Panasonic 
TX-55FZ950E
Panasonic 
TX-65FZ800E
Panasonic 
TX-55FZ800E




Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore