21.05.2018

Chladno v lete, útulne v zime

Novinky

Relaxujte, bavte sa, pracujte a spite v pohodlí počas celého roku. S pomocou klimatizačných jednotiek Electrolux, ktorá sa dajú jednoducho premiestňovať z miestnosti do miestnosti, zostane váš domov svieži a príjemný aj v tých najteplejších letných dňoch.

obrázok produktu

Ak dávate prednosť spotrebičom, ktoré vďaka svojmu nenápadnému dizajnu nepriťahujú pozornosť svojho okolia, svoj zrak upriamte k niektorému z modelov klimatizácií Electrolux ChillFlex Pro. Pýšia sa moderným, avšak nenápadným škandinávskym dizajnom, ktorý kombinuje čisté línie a dômyselné funkcie. Vzduch nielen chladia, ale aj čistia a filtrujú vzduchom roznášané častice.

Modely so systémom ChillFlex Pro: 

Pokiaľ naopak túžite po klimatizácií, ktorá sa vďaka svojmu originálnemu dizajnu nepodobá žiadnej inej, vyberte klimatizáciu Electrolux AirFlower. Ako jediná na trhu má valcovitý tvar inšpirovaný ružou a prekračuje tak hranice tradičného hranatého dizajnu. Vďaka tomuto tvaru je distribúcia vzduchu v miestnosti ešte efektívnejšia a rovnomernejšia.

AirFlower - chladno v lete, útulne v zime

Jedinečná klimatizácia AirFlower je tvorená valcovitou základňou a guľatou hornou časťou. Tento patentovaný dizajn sa tak stane výrazným doplnkom každého interiéru. Za bielou mriežkou sa skrýva intuitívny displej, ktorý je diskrétne zapustený do hladkého povrchu. Rozsvieti sa len keď je to naozaj potrebné. V opačnom prípade nijako neruší. Vďaka dvom ergonomickým držadlám ju ľahko premiestnite, kamkoľvek je potreba, a zaistíte si pohodlie v každej miestnosti.

Chladenie a kúrenie je vďaka špeciálnemu tvaru účinnejšie než pri iných klimatizáciách. "Model EXP26V578HW využíva patentovaný systém AirSurround a generuje tak nepriamy prúd vzduchu. Namiesto prúdenia v jednom smere prúdi vzduch v špirálach hore, potom klesá a vstupuje späť do zariadenia, čím sa stáva celý proces chladenia ešte rovnomernejším," vysvetluje Roman Šebl, obchodný riaditeľ CZ/SK spoločnosti Electrolux.

Electrolux EXP26V578HW

Ovládanie je veľmi intuitívne a dá sa ho pohodlne ho prepojíte so smartfónom. Môžete tak jednoducho ovládať teplotu svojej domácnosti aj čistotu vzduchu na diaľku prostredníctvom mobilnej aplikácie.

ChillFlex Pro - chladné pohodlie po celý rok

Dýchanie kvalitnejšieho vnútorného vzduchu vám pomôže dobiť energiu a relaxovať. Pokročilý filtračný systém zachytáva vzduchom roznášané častice a čistí vzduch. Všetky modely so systémom
ChillFlex Pre majú tri jedinečné režimy, ktoré pomôžu vytvoriť to pravé domáce pohodlie. Režim chladenia umožňuje zvýšiť alebo znížiť teplotu prostredníctvom rôznych veľkostí ventilátora; režim odvlhčovania odstraňuje zo vzduchu teplo a vlhko už pri nízkych otáčkach; a režim ventilátora vetrá vzduch bez použitia kompresora.

Všetky modely disponujú hladkými kolieskami chrániacimi podlahy. Tie spoločne s kompaktnou veľkosťou spotrebičov zaručujú naozajstnú flexibilitu. Klimatizačné jednotky ChillFlex Pro sú vybavené rotačným kompresorom, ktorý sa zaslúži o nulovú hlučnosť a vysokú účinnosť. Naviac je šetrný k životnému prostrediu. Každý si tak môže užiť komfort s naozaj čistým svedomím.


Zdroj: Electrolux.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore