15.06.2018

Asus predstavil prvý herný smartfón ROG Phone

Novinky Smartfóny

ASUS Republic of Gamers (ROG) oznámil na veľtrhu Computex 2018 nové portfólio herných zariadení. Medzi predstavené novinky patrí ROG Phone, prvý herný smartfón značky ROG a zároveň aj prvý smartfón na svete s chladiacim systémom s 3D parnou komorou.

rog-phone-wigig

Novinka 6-palcový smartfón ROG Phone je navrhnutý špeciálne pre náročné mobilné hranie. Poháňa ho najvýkonnejší 8-jadrový mobilný procesor na svete s taktom 2,96 GHz, Qualcomm® Snapdragon™ 845 a grafická jednotka Qualcomm®Adreno™ 630, ktorá je optimalizovaná na hranie. ROG pri vývoji smartfónu ROG Phone spolupracoval aj s vývojárskym štúdiom Garena, tvorcami jednej z najúspešnejších survival strieľačiek Free Fire, aby naplno využil jeho neobmedzený potenciál.

ROG Phone tiež vyniká unikátnym chladiacim systémom s 3D parnou komorou a odnímateľným chladičom AeroActive Cooler pre extra chladenie a žiarivým AMOLED displejom s podporou HDR, 90 Hz obnovovacou frekvenciou a 1 ms odozvou pre skutočný herný zážitok. Pohodlný dizajn smartfónu disponuje portami po bokoch a vylepšeným herným ovládaním, vrátane dvoch utrazvukových dotykových senzorov AirTrigger a pokročilou vibračnou spätnou väzbou. Multitasking pre neho nebude problémom pretože disponuje až 8GB pamäťou RAM. 

ROG Phone ponúka aj široké portfólio príslušenstva, ako je voliteľný TwinView Dock pre hranie na dvoch obrazovkách, Mobile Desktop Dock pre hranie v štýle herných počítačov a Gamevice ovládač a WiGig Dock pre hranie na veľkej obrazovke.



Zdroj: Asus.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore