21.06.2018

Nové indukčné varné dosky Electrolux: Ľahká cesta k dokonalej chuti

Novinky

Európe vládne trend tenkých kuchynských pracovných dosiek. Indukčné varné dosky s technológiou Slim Fit tak môžu byť umiestnené aj na pracovnú plochu s hrúbkou len 28 mm, a to bez nutnosti prednej ventilácie. Unikátny dizajn a najmodernejšie technológie nových varných dosiek Electrolux umožnia prípravu ešte chutnejších jedál za výrazne menej času.

Indukčnú varnú dosku je možné umiestniť na pracovnú plochu s hrúbkou 28 mm, pod ktorou sa nachádza akákoľvek rúra Electrolux. To všetko bez nutnosti oddeľovacieho panelu. Technológia Slim Fit ťaží naozaj z každého centimetra. Indukčné varné dosky Electrolux sa stanú najdôležitejším a najspoľahlivejším partnerom v kuchyni. Nahrievajú sa rýchlejšie ako iné typy varných dosiek a rýchlejšie tiež reagujú na zmenu teploty.

Ovládanie varných plôch za pomocou plne dotykového farebného TFT displeja ponúka väčšie posuvné ovládače, ktoré uľahčujú varenie. Zmenu úrovne možno nastaviť rýchlo, jednoducho a presne. Užívateľské rozhranie Infinite ™ automaticky detekuje hrnce a panvice. Akonáhle je nádoba na varnú dosku umiestnená, rozsvieti sa iba ten ovládací prvok, ktorý zodpovedá umiestnenému hrncu alebo panvici. V opačnom prípade nijako neruší.

Kríže na varných doskách určujúci varnej zóny boli nahradené minimalistickejším dizajnom Windmill pripomínajúcim veterné mlyny. Týmto sa dosky Electrolux odlišujú od ostatných na trhu. Samozrejmosťou je funkcia Bridge, ktorá dokáže spojiť dve varné zóny v jednu veľkú - s rovnakým nastavením teploty i času. Ideálne sa tak hodí na väčšie hrnce aj gril Plancha.

Nové indukčné varné dosky Electrolux myslia aj na zvýšenú bezpečnosť. Indikátory zvyškového tepla prezradia, či sú jednotlivé varné zóny už chladné, teda aj pripravené na čistenie. Všetky ovládacie prvky môžete aj počas varenia uzamknúť, bez toho aby sa zmenilo nastavenie teploty varných zón. Jedným stlačením je možné celý proces varenia pozastaviť, čím sa všetky varné zóny automaticky nastavia na teplotu, ktorá pokrmy udrží teplé, ale nespáli ich.



Zdroj: Electrolux.com


Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore