28.06.2018

ASUS uvádza do predaja úplne nový ZenFone 5

Novinky Smartfóny

Spoločnosť ASUS oznámila spustenie predaja úplne nového smartfónu ZenFone 5 na Slovensku. Telefón disponuje 6,2-palcovým displejom, duálnym fotoaparátom a prvýkrát v histórii rad ZenFone vyniká aj umelou inteligenciou. ZenFone 5 prináša revolúciu mobilnej fotografie a ponúka používateľom jednoduchší a inteligentnejší spôsob, ako zachytiť a zdieľať každý moment.

ZenFone 5 je prvý predstavený smartfón na svete s najnovším procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 636 s plynulými reakciami, energeticky efektívnou prevádzkou a funkciami umelej inteligencie. ZenFone 5 má tiež inteligentný duálny fotoaparát, ktorý sa prispôsobuje a učí, vďaka čomu vždy vytvorí ideálnu fotografiu. Jeho základom je senzor Sony® IMX363, sekundárny 120° širokouhlý fotoaparát a funkcie umelej inteligencie, ako je automatické rozpoznanie scény a portrétové efekty či skrášľovanie v reálnom čase.

ZenFone 5 je vyrobený z prémiových materiálov a disponuje nádherným bezrámikovým dizajnom so 6,2-palcovým displejom a 90 % podielom obrazovky k telu. Vďaka tomu je rovnako kompaktný ako väčšina štandardných 5,5-palcových telefónov.


Zdroj: Asus.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore