21.08.2018

Samsung a Xbox: bezkonkurenčná kombinácia teraz aj v Európe

Novinky

Samsung Electronics a Xbox oznámili, že rozšírili svoje úspešné partnerstvo v oblasti marketingu a maloobchodného predaja, ktoré sa doposiaľ zameriavalo len na americký trh, taktiež na Európu. Ponúknu tu bezkonkurenčnú kombináciu konzoly Xbox One X a televízorov Samsung QLED, ktorá hráčom prinesie dokonalý herný zážitok v rozlíšení 4K.

Samsung Xbox QLED Partnership Hero Image

Špičkový rad QLED televízorov spoločnosti Samsung spĺňa požiadavky na certifikáciu pre hranie v rozlíšení 4K. V spojení s najvýkonnejšou hernou konzolou na svete Xbox One X tak ponúkne 340 miliónom európskych hráčov na viac než 20 trhoch herný zážitok s výkonom bez akýchkoľvek kompromisov. Televízory Samsung QLED umožnia hrať hry v plnom 4K rozlíšení s podporou HDR a poskytnú detailné zobrazenie s viac než miliardou farebných odtieňov a 100% pokrytím farebného priestoru.

„Herná konzola Xbox One X umožní hráčom po prvýkrát vychutnať si hru v skutočnom 4K rozlíšení a ponúka o 40 percent vyšší výkon než akákoľvek iná konzola,“ vyhlásil Mike Nichols, viceprezident a generálny riaditeľ pre marketing spoločnosti Xbox. „Sme nadšení, že môžeme spojiť svoje sily so spoločnosťou Samsung, aby sme našim fanúšikom priniesli realistický herný zážitok v 4K.“

Rad QLED taktiež ponúkne prvé televízory podporujúce technológiu FreeSync™, ktorá zaručuje plynulú hru. Po prepnutí do automatického herného režimu zvolí konzola automaticky optimálne nastavenie televízora, ktoré zaručí kvalitný herný zážitok s minimálnym vstupným oneskorením a ultrarýchlou obnovovacou frekvenciou. 

„S potešením oznamujeme rozšírenie nášho partnerstva na celú Európu. Je to dôkaz kvality herných zážitkov, ktoré náš sortiment televízorov 4K QLED poskytuje,“ uviedol Guy Kinnell, viceprezident divízie Visual Display spoločnosti Samsung Electronics. „Sme presvedčení, že vďaka dlhej a bohatej histórii konzoly Xbox, ktorá hráčom prináša neuveriteľné herné zážitky, a vďaka našej vedúcej pozícii na trhu v celom regióne nám toto partnerstvo umožní aj naďalej poskytovať spotrebiteľom skutočne podmanivý zážitok z hrania hier na veľkej obrazovke.“

Sortiment televízorov QLED spoločnosti Samsung pre rok 2018 je teraz v predaji na internetových stránkach Samsung.com a u maloobchodných predajcov po celej krajine. Všetky najnovšie správy o hraní hier na zariadení Xbox One X nájdete na internetových stránkach Xbox Wire a xbox.com. Marketingová a maloobchodná činnosť v rámci partnerstva spoločnosti Samsung a značky Xbox bude v Európe spustená v priebehu tohto roka.

Bezkonkurenčná kombinácia

  • Televízory Samsung QLED posúvajú technológiu kvantových bodov na ďalšiu úroveň, pretože ponúkajú vyššiu svetelnú účinnosť, širšie farebné spektrum a vysoký maximálny jas dosahujúci až 2 000 nitov. Technológia HDR priameho zadného podsvietenia Direct Full Array Elite poskytuje úchvatné detaily a živé farby pre neuveriteľne prekreslený obraz pri hraní hier.
  • Najnovší rad televízorov QLED s najlepšími 4K HDR obrazovkami vo svojej triede je vybavený funkciami novej generácie, ktoré zabezpečujú dokonalý herný zážitok. Ide o prvé televízory, ktoré podporujú technológiu Radeon FreeSync™ spoločnosti AMD s adaptívnou obnovovacou frekvenciou zaručujúcou plynulé hranie hier, menšie trhanie obrazu a väčšiu zábavu.
  • Vďaka pokročilému automatickému hernému režimu spoločnosti Samsung a ultravysokej snímkovej frekvencii sú televízory Samsung QLED ideálnou voľbou pre vysoko výkonné konzoly. Tieto funkcie zlepšujú zobrazovanie rýchlych scén, zvyšujú ultrarýchlu obnovovaciu frekvenciu a poskytujú tak neuveriteľné zážitky všetkým typom hráčov.
  • Okrem špičkového dizajnu a inteligentných funkcií ponúkajú smart televízory Samsung QLED inovatívne spôsoby, ako televízor nastaviť a vyhľadávať obsah pomocou aplikácie SmartThings: ide teda o komplexné zábavné centrum pre hranie hier a využívanie ďalších multimediálnych služieb.
  • Samsung Smart Hub automaticky rozpozná Xbox One X, ktorý môžete ovládať pomocou intuitívneho Smart ovládača Samsung One Remote.
  • Bezrámikové televízory QLED používajú len jeden, takmer neviditeľný kábel. Samotnú konzolu stačí pripojiť do elegantného rozbočovača One Connect Box, ktorý môže byť od samotného televízora vzdialený až 5 metrov.

Zdroj: Tlačová správa Samsung, Xbox.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore