22.08.2018

Dôraz na dokonale čistý riad

Novinky

Domáce spotrebiče AEG Mastery rozšírili svoje rady okrem iného o modely umývačiek riadu FSE63716P a FEE63716PM s novou funkciou SprayZone. Tá aktivuje samostatnú zónu, v ktorej prebieha veľmi intenzívne umývanie. Hravo tak bez predumývania aj namáčania odstráni i odolné nečistoty.


Aj natesno vloženému riadu či nádobám sa dostane perfektnej starostlivosti. Prídavné satelitné sprchovacie rameno zaistí, že sa dôkladnej očisty dočká doslova každý milimeter riadu vo vnútri umývačky.

Navyše s programom ProZone možno použiť v rámci jedného umývacieho cyklu odlišné nastavenie pre umývanie riadu v hornom a spodnom koši. Túto funkciu oceníte predovšetkým, ak sa chystáte umývať rôzne druhy riadu, ako sú napríklad vínové poháre a silne znečistené taniere. Každému kusu riadu tak bude poskytnuté umývanie aj starostlivosť priamo na mieru.

Súčasne tiež pri modeloch FSE63716P a FEE63716PM uvítate technológiu AirDry. Tá v priebehu poslednej fázy sušiaceho cyklu otvorí na 10 centimetrov dvere umývačky a umožní tak prúdenie okolitého vzduchu. Maximalizuje sa tak sušiaci výkon a zároveň sa minimalizuje spotreba energie. Vďaka prirodzenému dosušeniu sa na riade vyhnete aj nepríjemným škvrnám.


Zdroj: Electrolux.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore