28.09.2018

Pranie a sušenie sa stalo jednoduchším s novinkami od Gorenje

Novinky

Najnovšie práčky a sušičky gorenje WaveActive, boli prvýkrát k videniu na tlačovej konferencii konanej 19. 9. 2018 v Prahe na Václavskom námestí v showroome dizajnových svetiel Sans Souci. Za prítomnosti viac ako 30 médií z oblasti lifestyle a odborných titulov boli predstavené produkty, ktoré získali prestížne ocenenie Red Dot Design Award 2018.

Efektivita, jednoduchosť a ekológia, to všetko charakterizuje práčky a sušičky novej generácie gorenje WaveActive. Tlačová konferencia sa niesla v rovnakom duchu, ktorý charakterizuje celý rad práčok a sušičiek WaveActive. Úvodné baletné vystúpenie sólistky Národného divadla odrážalo ľahkosť, sviežosť a čistotu, ale zároveň za tým všetkým bola vidieť drina, ktorá viedla k dokonalému výsledku. Zoznámenie so špičkovými technológiami mal na starosti moderátor spolu s produktovým manažérom. Rad WaveActive je vybavený inovatívnym a jedinečným vlnovitými tvarom bubna pre jemné a účinné pranie alebo sušenie dokonca aj toho najjemnejšieho oblečenia s minimálnym pokrčením, preto aj v rámci programu si mohli prítomní prezrieť módnu prehliadku luxusnej spodnej bielizne Lise Charmel a zistiť tak, že aj také kúsky možno prať a sušiť v nových práčkach a sušičkách Gorenje WaveActive.

Medzi ďalšie špičkové technológie sa radí IonTech, využívajúci silu iónov, ktoré pri praní efektívne odstránia o 30% viac škvŕn a to aj pri nízkych teplotách a v sušičke zároveň ničí baktérie a alergény. SteamTech účinne odstráni pachy, statickú elektrinu a pokrčenie a na konci programu sušenia zaistí dodatočné ošetrenie parou. Všetky práčky a sušičky generácie WaveActive spĺňajú najvyššie ekologické štandardy a pýšia sa extrémou energetickou efektivitou, s energetickou triedou A+++ a úsporou energie až 50%. Technologické srdce práčky v sebe nesie invertorový motor PowerDrive, ktorý je tichý, ale napriek tomu veľmi výkonný

Tipy a triky pre pranie

Nie je vaša bielizeň tak čistá, ako ste si predstavovali? Pozrite sa na naše tipy a triky.

Ako vyprať šaty za 59 minút
Ako správne dávkovať prací prostriedok?


Ako odstrániť škvrny od trávy? 
Ako dosiahnuť aby vaša bielizeň príjemne voňala?



Zdroj: Tlačová správa Gorenje

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore