06.11.2018

Príprava raňajok s Ariete Vintage kolekciou

Všeobecne Novinky Rady a tipy

Kolekcia Ariete Vintage poteší milovníkov retro dizajnu v pastelových farbách, ktorí zároveň ocenia skvelú fukčnosť a výkon spotrebičov. Zariaďte si vašu domácnosť  podľa svojich predstáv so spotrebičmi Ariete v odtieňoch pastelovej krémovej, zelenej či modrej. U nás ich navyše kúpite vo výhodných sadách.

Rýchlovarná kanvica ART 2877

Kanvica ART 2877 sa pýši elegantným kopulovitým tvarom v celokovovom prevedení jemnom na dotyk s chrómovanými detailami. Vzhľad nie je narušený ani výhrevným telesom, ktoré je umiestnené pod dnom.  Indikátor vody a páčka na spustenie sú šikovne umiestnené zozadu. Vďaka príkonu 2000 W a objemu 1.7 l pripravíte čaj či kávu pre celú rodinu v priebehu niekoľkých minút a navyše sa môžete spoľahnúť na maximálnu bezpečnosť vďaka studeným stenám. Vnútorný odnímateľný odvápňovací filter sa potom postará o údržbu vašej kanvice.


Hriankovač ART 155

S hriankovačom ART 155 od Ariete bude príprava raňajok hračka. Výkon 810 W zabezpečí že sa chlieb rozmrazí, ohreje a opečie na 6 úrovniach opekania veľmi rýchlo a vy si tak môžte vychutnávať raňajky presne podľa vašich predstáv. Disponuje 2 otvormi veľkosti 139 x 38 mm a chlieb v nich automaticky centruje a po upečení vyhadzuje. Nemusíte sa starať ani o omrvinky, tie padajú do priehradky, ktorú stačí pohodlne vybrať a vysypať.


Prekvapkávací kávovar ART 1342

Pripraviť 12 šálok lahodnej kávy naraz? Žiadny problém pre kávovar ART 1342 od Ariete. Kávovar je vybavený LCD displejom s časovačom, programovateľnými funkciami, funkciou pozastavenia a servírovania. Takisto si jednoducho nastavíte silu výslednej kávy ako aj nastavenie zohrievacej platne. Toto všetko robí z kávovaru Ariete vynikajúci prístroj na prípravu skvelej kávy pre celú rodinu. S údržbou si nemusíte robiť veľké starosti, kávovar disponuje permanentným odnímateľným filtrom a funkciou na čistenie.




Zdroj: Vzdy.sk

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore