18.08.2016

Vlajková loď digitálnych jednookých zrkadloviek formátu DX od spoločnosti Nikon, D500, vyhrala ocenenie EISA Award

tlačová správa spoločnosti NIKON

Vlajková loď digitálnych jednookých zrkadloviek formátu DX od spoločnosti Nikon, D500, vyhrala ocenenie EISA Award


Amsterdam, Holandsko, 17. augusta 2016: Spoločnosť Nikon s potešením oznamuje, že naša digitálna jednooká zrkadlovka formátu DX, Nikon D500, vyhrala ocenenie European Prosumer DSLR Camera 2016-2017 (Európske spotrebiteľské ocenenie digitálnych jednookých zrkadloviek za roky 2016 – 2017), ktoré organizuje asociácia European Imaging and Sound Association (EISA) (Európska asociácia pre obraz a zvuk).

Toto ocenenie je tretím významnejším, ktoré fotoaparát D500 získal tento rok. Predchádzajúcimi boli ocenenie TIPA Awards 2016 Best APS-C DSLR Expert (Ocenenie TIPA 2016 pre najlepšiu profesionálnu digitálnu jednookú zrkadlovku so senzorom APS-C) a Red Dot Award: Product Design 2016 (ocenenie Red Dot: Dizajn produktu 2016).

EISA hodnotí Nikon D500 – víťaza ocenenia European Prosumer DSLR Camera 2016-2017

Vlajková loď digitálnych jednookých zrkadloviek Nikon formátu DX, D500, ktorá umožňuje vysokorýchlostné sériové snímanie rýchlosťou približne 10 snímok za sekundu*, je ideálna na snímanie akčných fotografií. Výkonný 153-bodový (99 krížových snímačov) systém automatického zaostrovania umožňuje presné zachytenie objektu, hlavne v prípade pohyblivých objektov. Nanovo vyvinutý senzor DX s efektívnym počtom 20,9 milióna pixlov umožňuje vynikajúcu kvalitu snímky a pri maximálnej štandardnej citlivosti ISO 51200 je D500 obzvlášť vhodný na snímanie pri slabom osvetlení. Kvalita konštrukcie a manipulácie sú vynikajúce vďaka veľkému hľadáčiku s jasným obrazom a vyklápaciemu zadnému dotykovému displeju. Mimoriadne pôsobivé funkcie digitálnej jednookej zrkadlovky dopĺňa možnosť nahrávania videa v rozlíšení 4K a nové pripojenie prostredníctvom aplikácie SnapBridge od spoločnosti Nikon.

EISA je jedinečná asociácia, ktorú tvorí približne 50 najznámejších časopisov z 20 európskych krajín zameraných na fotografiu, video, zvuk, domáce kiná a mobilnú elektroniku. EISA si každý rok vyberá najlepšie produkty, ktoré prišli na európsky trh za posledný rok. Vyberá najlepšie produkty z množstva kategórií zameraných na obraz, zvuk a mobilné zariadenia.

* Približná frekvencia snímania pri plne nabitej nabíjateľnej lítium-iónovej batérii EN-EL15, použití kontinuálneho automatického zaostrovania, čase uzávierky 1/250 s alebo kratšom a pri ostatných nastaveniach na predvolených hodnotách.

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore