25.02.2019

Povedzte stop plytvaniu jedla

Rady a tipy

Správnym výberom chladničky sa dá úspešne bojovať proti nežiadúcemu úbytku potravín. Šetrné skladovanie zabezpečuje dlhšiu čerstvosť ovocia a zeleniny. Pri výbere chladničky vyhľadajte také modely, ktoré ponúkajú jednoduchý prístup k uloženým potravinám. Vnútorný priestor si môžete prispôsobiť svojim potrebám a o uskladnených zložkách máte prehľad. Nové chladničky Electrolux dbajú na to, aby vaše ovocie a zelenina vždy chutili ako práve kúpené na trhu.

Všestranné uloženie
Štandardné konfigurácie chladniček bohužiaľ neumožňujú prispôsobenie priestoru našim súčasným potrebám. Jedine tak ale sú uložené potraviny viditeľné a ľahko prístupné po celú dobu. V chladničkách Electrolux s technológiou CustomFlex®. má každá ingrediencia svoj priestor. Jedná sa o úložný systém, ktorý umožňuje prispôsobiť zásuvky v chladničkách dverí ľubovoľným spôsobom pomocou vyberateľných priehradiek, ktoré možno umiestniť ľubovoľne.

Model chladničky Electrolux s technológiou CustomFlex®: EN3855MFX

Novinkou je možnosť pridať do chladničky aj otočnú policu SpinView, ktorá vám umožní mať v chladničke všetko v dosahu. S policou môžete otáčať o 360 stupňov v ľubovoľnom smere, takže budete mať dokonalý prehľad o tom, aké potraviny sú na nej uložené.

Uchovanie chutí
Prírodné čerstvé potraviny zostávajú dlhodobo zachované vďaka technológii TwinTech®, ktorá poskytuje najstabilnejšiu úroveň teploty a vlhkosti pri uchovávaní potravín. Štandardné technológie majú iba jeden chladiaci systém. To znamená, že suchý vzduch z mraziaku vstupuje do chladničky, kde vysušuje potraviny, čo znižuje ich čerstvosť a chuť. Spotrebiče s technológiou TwinTech® pracujú s dvoma chladiacimi systémami samostatne. Jeden chladí mraziak a nevytvára námrazu. Druhý prúd je iba v chladničke, čím poskytuje stabilnejšiu teplotu potrebnú pre dlhšiu sviežosť a čerstvosť.

Modely chladničiek Electrolux s technológiou TwinTech®: EN3853MOXEN3854POXEN3854NOX

Starostlivo vybrané potraviny je potrebné skladovať tak, aby si uchovali nielen svoju čerstvosť, ale aj čo najviac vitamínov a minerálov. Ovocie a zelenina budú chutiť ako práve odtrhnuté zo záhrady vďaka zásuvke UltraFresh + s automatickou reguláciou vlhkosti. Antioxidačný filter nasycuje prostredie s vysokou vlhkosťou antioxidantov, ktoré pomáhajú zachovať pôvodnú farbu a tým aj nutričnú hodnotu ovocia a zeleniny.V chladničkách so zásuvkou NaturaFresh sú potraviny uchovávané v takom čerstvom stave, v akom tam boli vložené. Na dosiahnutie dlhodobej čerstvosti navyše do zásuvky pridajte špeciálnu podložku. Štruktúra otvorených buniek tejto podložky umožňuje voľne obiehať okolo potravín a zabraňuje tak tvorbe plesní a zápachov.

Modely chladničiek Electrolux so zásuvkou NaturaFresh: EN3854NOX


Zdroj: Electrolux.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore