12.03.2019

Praktické riešenia pre malú kúpeľnu

Novinky Rady a tipy

Malá kúpeľna je výzva. Aj menšie priestory však môžu byť prakticky využité a pritom spĺńať tiež estetické nároky. AEG ponúka inšpirácie v podobe spotrebičov a nápadov vhodných do malej kúpeľne, aby bol každý centimeter vhodne využitý.

Tip 1:

Chcete popri práčke využívať aj sušičku, no nemáte na to dostatok priestoru? Riešením môže byť práčka a sušička v jednom. Kvalitná práčka so sušičkou AEG ÖKOMix® L8WBC61SC série 8000 je vybavená jedinečnou technológiou ÖKOMix. Táto patentovaná technológia zaručuje najvyrovnanejší spôsob prania a sušenia naraz. Spotrebič vopred zmieša  pracie prostriedky a aviváž s vodou, aby tak vznikla co najviac efektívna zmes ešte predtým, ako sa pracie prostriedky dostanú do bubna. Výsledkom je, že sa oba prostriedky dôkladne rozpustia a aktivujú ešte predtým, ako sa dostanú k dávke prádla. Program ÖKOPower NonStop 3h/3kg, najefektívnejší program na trhu, ponúka cykly prania a sušenia za čo najkratší možný čas. Nedostatok priestoru v kúpeľni tak už viac nebude problémom – tento spotrebič bude pracovať za dvoch.



Tip 2:


Pri boji s nedostatkom priestoru vám pomôže taktiež zvrchu plnená práčka. Vyššie spomenutá technológia ÖkoMix v práčke AEG ÖKOMix® LTX8E373C série 8000 s vrchným plnením poskytuje dokonalé vyčistenie a starostlivosť o každý steh, vlákno a niť jemných odevov, aj v prípade kratších cyklov. Benefitom tejto práčky je kombinácia prvotriedneho dizajnu a parametrov konkurujúcich spredu plneným práčkam. Taktiež invertorový motor tejto práčky je mimoriadne spoľahlivý a trvácny. Vďaka bezkefkovej invertorovej technológii redukuje vibrácie, eliminuje opotrebovanie a poskytuje maximálny výkon pri minimálnej hlučnosti. Jednoducho chránená kvalita – budete mať všetko v jednom praktickom a priestorovo úspornom zariadení.

 Tip 3:

Nezanedbateľnou možnosťou, ako zabojovať s priestorovými obmedzeniami je kúpa setu. Napríklad set AEG ProSteam® L7FBE68SC + AEG AbsoluteCare® T8DBE68SC len u nás exkluzívne dostanete so žehličkou zadarmo.  Aby ste ušetrili miesto, sušičku môžete za použitia medzikusu umiestniť na práčku.
Práčka s predným plnením ProSteam vám pomôže starať sa o oblečenie ekologicky – Technológia ProSense® automaticky odváži každú dávku bielizne, aby upravila cyklus na mieru. Senzory zisťujú parametre náplne, aby presne prispôsobili čas prania a zabezpečili optimálnu starostlivosť o každý kus odevu. Bielizeň zostane dlhšie ako nová a navyše ušetríte vodu a energiu. Technológia ProSteam® umožňuje ukončiť prací cyklus parou, ktorá znižuje pokrčenie. Na rýchle osvieženie bielizne môžete použiť samostatný parný program.
A keď doperiete, môžete bez akýchkoľvek obáv zveriť svoje obľúbené kúsky sušičke AboluteCare. Či už ide o funkčné oblečenie, hodváb alebo vlnu, vždy máte istotu, že s programami šitými na mieru môžete dať do sušičky čokoľvek. Len technológia AbsoluteCare® ponúka programy prispôsobené všetkým druhom materiálov, vrátane outdoorového oblečenia. Navyše, program umožňuje obnoviť vodeodolnosť materiálu, čo je revolučná funkcia. Dosiahnete tak vynikajúce výsledky, postaráte sa o oblečenie a ochránite ho pred poškodením. Šikovné riešenie, ktoré malej kúpeľni len prospeje.




Zdroj: Tlačová správa Electrolux

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore