26.03.2019

S novým smartfónom Samsung Galaxy A70 prekonáte všetky obmedzenia

Novinky Smartfóny

Spoločnosť Samsung Electronics dnes predstavila Galaxy A70, najnovší prírastok v obľúbenom rade Galaxy A. Smartfón Galaxy A70 je vybavený najnovšími inováciami spoločnosti Samsung, ponúka zdokonalené základné funkcie, prináša štýlový dizajn, veľký Infinity displej, vylepšený trojitý fotoaparát, výkonnú batériu a možnosti bezproblémového pripojenia. Je určený pre digitálnych nadšencov, ktorí chcú životné okamihy zaznamenávať a zdieľať okamžite a bezprostredne.

Odlíšte sa elegantným dizajnom a displejom, ktorý vás pohltí

Smartfón Galaxy A70 je vybavený 6,7-palcovým displejom Infinity-U a doposiaľ najväčšou obrazovkou v portfóliu výrobkov Galaxy A, a poskytuje tak pri každodenných činnostiach ešte podmanivejší zážitok doslova od okraja k okraju. Elegantný a ergonomický dizajn prístroja Galaxy A70 a pomer strán 20:9 ponúkajú pohlcujúci zážitok a zároveň umožňujú optimálne držanie. Galaxy A70 sa bude na Slovensku dodávať v modrej a čiernej farbe, ktorá je ozvláštnená dúhovým efektom.

Nenechajte si ujsť žiadny zaujímavý okamih

Zdokonalený trojitý fotoaparát smartfónu Galaxy A70 je vybavený predným a zadným objektívom so supervysokým rozlíšením 32Mpx a umožňuje robiť jasné ostré snímky vo vždy špičkovej kvalite obrazu, či už fotíte kdekoľvek alebo v ktorúkoľvek dennú dobu. 5Mpx objektív vám umožňuje nastaviť hĺbku ostrosti pred urobením snímky aj po nej, takže si môžete zvoliť, čo chcete zdôrazniť a kde. V kombinácii s 8Mpx ultraširokouhlým objektívom si môžete vychutnať panoramatické fotografie, ktoré zachytávajú obraz v rovnakom zornom uhle ako ľudské oko.

Optimalizátor scén smartfónu Galaxy A70, ktorý vie rozpoznať a intuitívne vylepšiť až 20 scén, dokáže zo záberu dostať to najlepšie, a umožní vám tak vyťažiť zo snímky maximum. Vďaka funkcii Flaw Detection, ktorá automaticky identifikuje vady ešte pred stlačením spúšte, už nikdy nezmeškáte dokonalý záber.

Dlhšia výdrž

Smartfón Galaxy A70 sa dodáva s výkonnou batériou s kapacitou 4 500 mAh, ktorá vám poskytuje slobodu a pohodlie pre zdieľanie, streamovanie a hranie po celý deň. Vďaka super rýchlemu nabíjaniu s príkonom 25 W oživíte vybitú batériu omnoho rýchlejšie.

Bezproblémové a bezpečné pripojenie

Nové intuitívne umiestenie čítačky odtlačkov prstov v displeji Galaxy A70 umožňuje pohodlnejšie riadenie prístupu k vášmu smartfónu pre bezproblémový užívateľský zážitok bez toho, aby bolo nutné meniť spôsob jeho držania. V spojení so službou Samsung Pass sa môžu užívatelia prihlasovať k webovým stránkam a aplikáciám pomocou biometrického overovania ako jednoduchšieho a bezpečnejšieho spôsobu prihlásenia. Túto jednoduchosť a praktickosť umožňuje zabezpečovacia platforma Samsung Knox, ktorá spĺňa požiadavky obranného priemyslu, ktorá chráni najrôznejšie komponenty od čipového balíka až po softvér. Samsung Knox zaisťuje bezpečnosť vašich osobných údajov v smartfóne Galaxy A70, aby ste ho mohli jednoducho a slobodne používať.

Využívajte Galaxy naplno

Galaxy A70 ponúka platformu One UI spoločnosti Samsung, ktorá podporuje produktivitu a koncentráciu. Rozhranie One UI, ktoré bolo navrhnuté tak, aby vylepšilo užívateľské prostredie prístrojov Samsung Galaxy, umožňuje praktickejšie a inteligentnejšie ovládanie vrátane navigácie jednou rukou, ktorá zjednodušuje interakciu, keďže ovládacie prvky sú umiestené v dosahu jednej ruky. Pre ešte väčšie pohodlie si môžu užívatelia aktivovať nočný režim rozhrania One UI a prepnúť displej do režimu pre večerné sledovanie. Väčšiu kontrolu nad prevádzkovou dobou obrazovky môžu získať vďaka aplikácii App Timer pre Galaxy A70, ktorá poskytuje informácie o využití obrazovky. Okrem toho obsahuje Galaxy A70 aj služby Samsung Health, Bixby a ďalšie.

Nový smartfón Galaxy A70 bude na Slovensku dostupný od polovice apríla, a to v modrom a čiernom farebnom prevedení. To navyše bude ponúkať aj štýlový dúhový efekt, ktorý hrá úžasnými farbami v závislosti od smeru a odrazoch dopadajúceho svetla. Odporúčaná maloobchodná cena Galaxy A70 bude 399 Eur.


Zdroj: Tlačová správa Samsung

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore