02.04.2019

Multifunkčný pomocník aj do malej kuchyne

Životný štýl Rady a tipy

Malá kuchyňa môže byť rovnako praktická ako tá veľká. Stačí, ak ju vybavíte šikovnými vychytávkami, vďaka ktorým pôjde varenie ako po masle. AEG prináša elektrický sporák, ktorý funkciami vyniká spomedzi konkurencie a rozhodne ho môžete umiestniť aj do menších priestorov.

Voľne stojaci sklokeramický sporák AEG Mastery CCB56400BX SteamBake vám zabezpečí dokonale upečené pokrmy. Funkcia SteamBake na začiatku pečenia pridá k horúcemu vzduchu paru a zabezpečí tak perfektné prepečenie jedla. Napríklad domácim pečivom tak budete vynikať vo svojom okolí. Para zachová povrch cesta vlhký, aby sa vytvorila zlatistá chutná kôrka, zatiaľ čo vnútro zostane jemné a vláčne. To však nie je jediná výhoda pary. Parná funkcia tiež chráni a zachováva výživné látky v pokrmoch, aby ste si mohli vychutnávať zdravšie jedlá.


Teplovzdušný konvekčný systém Hot Air zabezpečuje rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu v priestore rúry. Výsledkom je rýchlejší ohrev a rovnomerné výsledky pečenia, takže budete zakaždým servírovať perfektne pripravené pokrmy.
Navyše, v rúrach AEG môžete šikovne sušiť ovocie aj zeleninu. Nastavte teplotu od 50 °C do 100 °C, zvoľte funkciu sušenia a nechajte rúru účinne vysušiť vaše obľúbené zdravé pochúťky.

Sklokeramický varný panel s viackruhovou zónou pre rôzne veľkosti riadu zohreje celý rad hrncov a panvíc a splní všetky úlohy. Odolný povrch vyčistíte rýchlo a jednoducho. Poteší taktiež vylepšený prístup ku každému roštu v rúre. Teleskopické lišty na zasúvacích lištách zabezpečujú lepší prístup ku všetkému, čo je vo vnútri. Lišty je možné premiestňovať a prispôsobiť si tak používanie rúry. A aby ste mali istotu, celý sporák o rozmeroch 858x500x600mm dostanete s 5-ročnou zárukou. Skrátka, aj v malej kuchyni dokážete robiť zázraky. Stačí vám na to ten správny pomocník.

Len u nás k nemu navyše dostanete kvalitnú panvicu Tefal v hodnote 19,99€ úplne zdarma!


Zdroj: Electrolux.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore