29.04.2019

Nový intuitívny rad kuchynských spotrebičov Electrolux – Nech každý deň chutí lepšie

Novinky Životný štýl

Vy si len rozmyslite, čo chcete variť na obed či večeru a kuchyňa sa postará o ostatné. A následne aj o umytie riadov. Znie vám to ako hudba budúcnosti? Nový intuitívny rad kuchynských spotrebičov Electrolux prináša inovácie budúcnosti práve teraz. Či už sa rozhodnete pre rúru, varný panel či umývačku riadu z tohto nového radu, zažijete celkom nové pocity z pokročilých funkcií a budete prekvapení jednoduchosťou, ktorú do vášho kuchynského života tieto inovatívne spotrebiče vnesú.

Nový level interakcie – inteligentný displej na rúrach

Väčšina ľudí pri varení či pečení používa 3 funkcie. Predstavte si, že rúra si zapamätá, s akými programami najčastejšie varíte a následne vám obľúbené funkcie ponúka prednostne. Dotykový displej s prémiovým užívateľským rozhraním I-TEX zobrazuje iba zmysluplné informácie, ktoré potrebujete. Ostatné funkcie sú odložené „bokom.“
Čo vám ešte tento displej ponúkne? Okrem ikony funkcie sprevádzanej textom na displeji uvidíte tiež kontextové usmernenie o tom, na čo je daná funkcia vhodná. Hranice svojej kreativity počas varenia tak môžete posunúť ešte ďalej.


Dokonalý prehľad o dianí v rúre

Mať jasný obraz o tom, čo sa deje v rúre, aj keď práve pokojne oddychujete v obývačke? Bez problémov. Monitorujte na svojom telefóne či tablete proces, teplotu aj čas prípravy vášho jedla, aj keď sa práve nenachádzate pri rúre. Taktiež môžete upraviť jas svojho CookView® obrazu, aby ste mali čo najjasnejší prehľad o tom, čo sa v rúre práve deje. Navyše môžete priamo zo svojej Electrolux App poslať rúre recept so všetkými nastaveniami. Rúra sa už o perfektný výsledok postará sama. Na diaľku môžete tiež spustiť aj vypnúť program varenia a taktiež meniť teplotu. Okrem toho môžete svoj obrázok priamo zazdieľať na sociálne siete.


Varný panel, ktorý z vás urobí šéfkuchára

Existuje množstvo procesov varenia a taktiež rozličných teplôt potrebných na ideálnu prípravu pokrmu. S novým radom varných panelov si budete užívať moderné technológie, aby vaše jedlá chutili dokonale. Napríklad technológia SenseBoil® sa postará o to, aby ste už nikdy nezažili „vykypenie“ a pretekanie tekutín cez okraj hrncov a nádob. Senzor vrenia sleduje, kedy sa voda blíži k vodu varu a tomu automaticky prispôsobuje teplotu. Redukuje tak vyskakujúce bubliny na stabilný var. S technológiou SenseFry® zase môžete očakávať neutíchajúcu dokonalosť. Varný panel pozná vaše obľúbené jedlá. Preto ak ste práve dostali chuť na chutný steak, hamburger, lososa či palacinky, všetky jedlá nájdete v menu. Po zvolení jedla sa varný panel postará o to, aby bolo dané jedlo pripravené ideálne. Technológia SensePro® vám otvorí dvere k vareniu metódou sous-vide. Ide o metódu varenia pri konštantne nízkej teplote, pri ktorej sú jedlá zabalené vo vákuových sáčkoch. Tento spôsob prípravy pokrmov si obľúbili nielen špičkové reštaurácie, pre ktoré má táto metóda nevyčísliteľné výhody, ale už aj bežné domácnosti začínajú objavovať skvelé vlastnosti a kúzlo prípravy tých najlahodnejších pokrmov bez práce a so stopercentným výsledkom.
Pozrieť varné panely Electrolux >>


Postarať sa o riad nikdy nebolo jednoduhšie

Systém ComfortLift® je prvý svojho druhu, poskytuje vám jednoduchý prístup ku všetkému vášmu riadu pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Jedinečný mechanizmus vám umožňuje jemne nadvihnúť spodný rošt smerom k vám, čím uľahčuje vkladanie a vyberanie. Najnovšia inovácia technológie umývačiek robí túto každodennú činnosť výrazne pohodlnejšou.
Revolučná hĺbka umývačiek s  vyberateľnou zásuvkou MaxiFlex ponúka väčšiu kapacitu pri každom cykle. V praxi to znamená, že môžete umyť viac riadov naraz. Od príborových súprav po objemné riady, rozloženie umývačky môžete prispôsobiť tak, aby sa do nej zmestil všetok riad.

S novým intuitívnym radom kuchynských spotrebičov Electrolux budete variť ako profesionálny šéfkuchár. Môžete tiež začať experimentovať a pustiť sa do prípravy pokrmov, ktoré ste doteraz neskúšali. Inovatívne funkcie vám pomôžu dopracovať sa k dokonalému výsledku. Vy sa tak môžete radovať z nových lahodných chutí a nenáročnosti, s akou umyjete svoje riady. Váš život tak bude jednoduchší a v kuchyni budete mať mnoho perfektných zážitkov.


Zdroj: Electrolux.com

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore