01.08.2019

Samsung Galaxy Tab S6: nový tablet, ktorý zvyšuje kreativitu a produktivitu

Novinky

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila Galaxy Tab S6 – nový tablet, ktorý ľuďom umožňuje tvoriť a navzájom sa spájať, užívať si pohlcujúcu zábavu a plniť si svoje ciele, nech sú kdekoľvek. Galaxy Tab S6, ktorý bol vytvorený pre tých, ktorí potrebujú ukojiť svoju zvedavosť a dať priechod svojmu tvorivému talentu, umožňuje užívateľom robiť viac vecí, než bolo na akomkoľvek inom tablete kedy možné.

Prepracované pero S Pen zvyšuje kreativitu a produktivitu

Unikátne pero Samsung S Pen začalo ako nástroj pre písanie a kreslenie, ale premenilo sa v dokonalého partnera pre zvyšovanie kreativity a produktivity. Pero S Pen tabletu Galaxy Tab S6 je vybavené funkciou diaľkového ovládania a možnosťou bezdrôtového nabíjania, a dáva tak užívateľom do rúk ešte väčšiu moc a kontrolu.

Vďaka vstavanej funkcii diaľkového ovládania BLE[1] vrátane používania gest pod názvom S Pen Air vám pero S Pen umožňuje intuitívne tvoriť selfie a videá alebo ovládať vytvorený multimediálny obsah, aj keď nemáte tablet práve v rukách. Pero S Pen je navyše vybavené funkciou bezdrôtového nabíjania, ktorá po len desiatich minútach nabíjania batérie poskytne až 10 hodín prevádzky[2].

Zapisovanie poznámok pomocou pera S Pen je na tablete Galaxy Tab S6 úplne jednoduché. Ručne písané poznámky v aplikácii Samsung Notes je možné jediným kliknutím pretransformovať na digitálny text a exportovať do formátov ako Microsoft Word. Môžete si taktiež zapisovať rýchle poznámky alebo kresliť náčrtky pri sledovaní videa na rovnakej obrazovke úpravou prehľadnosti okna aplikácie Samsung Notes, čo je ideálne pre jednoduchú prácu na niekoľkých úlohách zároveň.

Galaxy Tab S6 má taktiež novú a vylepšenú verziu rozhrania Samsung DeX[3], ktoré vám umožní bezproblémový prechod na prostredie podobné stolnému počítaču, takže môžete jednoducho robiť viacero vecí naraz a optimalizovať zobrazenie. Vďaka pridaniu funkčnej klávesy DeX do novej samostatnej klávesnice v ochrannom kryte tabletu Galaxy Tab S6 môžete DeX klepnutím na túto klávesu spustiť a zavrieť. Klávesnica bola pre lepšiu funkčnosť vyladená, a to vrátane držiaku pera S Pen, nastaviteľného stojanu, touchpadu a nových funkčných kláves.

Pokročilé technológie pre každodenné pohodlie

Tablet Galaxy Tab S6 prináša nové vylepšenia svojho fotoaparátu vrátane prvého duálneho fotoaparátu Samsung s ultraširokouhlým fotoaparátom v tablete v kompaktnom 5,7 mm štíhlom tele, ktoré je ľahšie a jednoduchšie sa prenáša. Ultraširokouhlý fotoaparát umožňuje užívateľom zachytiť scenériu a krajinu v zornom uhle 123 stupňov, teda presne tak, ako ju vidí ľudské oko. Neurálny procesor umožňuje na fotografované objekty použiť pokročilé obrazové efekty, takže vaše fotografie budú vyzerať, ako by boli urobené profesionálom.

Galaxy Tab S6 je taktiež prvým tabletom spoločnosti Samsung vybaveným snímačom odtlačkov prstov integrovaným v displeji, takže používanie tabletu je pohodlnejšie než kedykoľvek predtým. Túto jednoduchosť a pohodlie ďalej chráni bezpečnostná platforma Samsung Knox, ktorá spĺňa požiadavky obranného priemyslu. Galaxy Tab S6 môžete okrem toho jednoducho prebudiť poklepaním na obrazovku, čo vám umožní prihlásiť sa, a rýchlo naštartovať svoj deň.

Galaxy Tab S6 je súčasťou celého ekosystému produktov Samsung Galaxy, a môže sa tak stať ovládacím centrom všetkých vašich pripojených zariadení, ktoré môžete ovládať prostredníctvom platformy SmartThings. Vďaka využitiu hlasového asistenta Bixby môžete svoje zariadenia jednoducho ovládať hlasovými príkazmi.

Zábava bez kompromisov

Či už si užívate novú hru alebo sledujete svoj obľúbený televízny seriál, Galaxy Tab S6 prináša úžasný zážitok zo sledovania. 10,5-palcový Super AMOLED displej tabletu spolu so štyrmi reproduktormi od AKG, ktoré podporujú funkciu Dolby Atmos®, zaručujú, že vás akcia úplne pohltí.

Galaxy Tab S6 ponúka aj vysoko kvalitný a podmanivý herný zážitok, k čomu prispieva kombinácia kvalitnej grafiky, zvuku a inteligentného hardvéru a softvéru podporená partnerstvom s poprednými hernými platformami Unity a Unreal Engine. Výkonný procesor a funkcia Game Booster s podporou umelej inteligencie prinášajú na Galaxy Tab S6 špičkový herný zážitok vďaka optimalizácii FPS, minimalizácii trhania obrazu, rýchlejšiemu načítaniu hier a ďalším vylepšeniam. Vďaka partnerstvu spoločnosti Samsung so spoločnosťou Discord[4] získavate teraz prostredníctvom aplikácie Game launcher (Spúšťanie hier) prístup k novým funkciám živého chatu, takže môžete so svojimi spoluhráčmi lepšie koordinovať hernú stratégiu.

S Galaxy Tab S6 si môžete ešte viac užiť svoj obľúbený obsah. Pomocou aplikácie Finder môžete jednoducho prechádzať obsah Netflix alebo sledovať svoje obľúbené videá na YouTube bez reklám, offline a na cestách so štyrmi mesiacmi predplatného YouTube Premium zdarma[5].

Galaxy Tab S6 sa na Slovensku dodáva v šedej farbe. Záujemcovia budú mať k novému tabletu Galaxy Tab S6 k dispozícii aj štýlové príslušenstvo v podobe ochranného puzdra v šedej, modrej a hnedej farbe za 69,90 Eur a ochranný kryt s klávesnicou v šedej farbe za 179,90 Eur. 
Nový tablet Samsung Galaxy Tab S6 bude dostupný od 23.augusta v šedej farbe vo verzii LTE za 779 Eur a vo verzii Wi-Fi za 699 Eur.

Viac informácií o Galaxy Tab S6 nájdete na internetových stránkach news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com nebo www.samsung.com/galaxy.


[1] Diaľkové ovládanie pera S Pen funguje v otvorenom priestore na vzdialenosť asi 10 metrov. Výkonnosť závisí na konkrétnych podmienkach.
[2] Výdrž batérie pera S Pen dosahuje pri plnom nabití v pohotovostnom režime až 10 hodín. Skutočná výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti na parametroch používaných sietí, spôsobe používania a ďalších faktoroch.
[3] Navštívte oficiálnu stránku Samsung DeX, prezrite si veľký a rozrastajúci sa zoznam podporovaných aplikácií a získajte ďalšie informácie o rozhraní Samsung DeX.
[4] Funkcia Discord bude v aplikácii Game Launcher k dispozícii od konce augusta a dostupnosť služby sa bude v jednotlivých krajinách líšiť.
[5] Predplatné YouTube Premium na 4 mesiace zdarma je k dispozícii pri zakúpení a aktivácii akceptovateľného zariadenia do 29. februára 2020. Ponuka je k dispozícii len v krajinách, kde je k dispozícii YouTube Premium a nemusí byť k dispozícii, pokiaľ cestujete do zahraničia. Podrobné informácie nájdete na stránke: youtube.com/t/premium_restrictions.

Zdroj: Tlačová správa Samsung


 

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore