16.12.2019

Doručovanie počas Vianočných sviatkov a nového roku 2022/2023

Všeobecne

     Vážení zákazníci, ďakujeme Vám za prejavenú dôveru v roku 2022. Aby sme tento rok ukončili čo najlepšie, prinášame Vám niekoľko dôležitých informácií o spôsobe vybavenia a termínoch doručovania objednávok v predvianočnom a novoročnom období. 

     To najdôležitejšie, čo si treba uvedomiť je, že obchodné aj prepravné spoločnosti sú v predvianočnom období extrémne preťažené nad rámec svojich bežných kapacít a preto sa doručovanie zásielok môže oproti bežným termínom oneskoriť aj o niekoľko dní. Kuriéri doručujú zásielky od skorých ranných hodín až do večera a často pracujú až na hranici svojich síl. Preto Vás prosíme o trpezlivosť, zhovievavosť a maximálnu ústretovosť, aby sme im ich už dosť náročnú prácu ešte viac nesťažovali. Sú to takí istí ľudia ako my všetci, ktorí chcú tiež prežiť pokojné Vianočné sviatky, v kruhu svojich rodín. 

Tovar označený ako:

  • na centrálnom sklade a na objednávku  nestihne prísť do Vianoc!
  • skladom doručíme podľa prepravnej spoločnosti:

prepravca DPD - doručenie balíka príde do Vianoc ak objednávku odošlete do utorka 13:00 h (20. 12. 2022), Objednávky doručuje zmluvný prepravca a po odovzdaní zásielky nevieme ovplyvniť termín doručenia. Objednávky v termíne od 21.12 - 30.12.2022 budú už pravdepodobne doručené medzi sviatkami 27. - 28. 12. 2022. Objednávky budeme vybavovať a zasielať aj v piatok 30.12.2022, tieto zásielky, v prípade, že ich kuriéri nestihnú rozviesť  bude možné vyzdvihnúť v depách DPD (zoznam nájdete tu) -svoju zásielku môžete sledovať aj online na stránke DPD tracking tu , číslo svojej zásielky nájdete v e-maili, ktorý odberateľom zasielame po odoslaní zásielky.

Objednávky zasielané CARGO prepravnou spoločnosťou Geis už nie je možné objednať s garantovaným doručením do Vianoc.

Objednávky doručované Slovenskou poštou a objemné zásielky doručované spoločnosti GEIS budú doručované po novom roku  od 2.1.2023 .

POZOR! 
Objednávky s platbou vopred už nie je možné objednať s garantovaným doručením do Vianoc.. 

       Objednávky prijaté počas Vianočných sviatkov(tovar "skladom") s dopravou DPD, ktoré boli uhradené alebo na dobierku expedujeme v piatok 27.121 s doručením v pdelok  30.12. 2019. 

        Objednávky prijaté počas Vianočných sviatkov(tovar "skladom") s dopravou Slovenská pošta, ktoré boli uhradené alebo na dobierku expedujeme v pondelok 30.12. s doručením  po novom roku 2.1.2020 a neskôr. 

Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemné prežitie Vianočných sviatkov!

Správy

Všetky správy

Overené
zákazníkmi

overene

Hore